Επιπλα Μπάνιου

Πολυτελή υλικά, άψογο φινίρισμα & μοναδικό design αρμονικά συνδυασμένα δημιουργούν τα κορυφαία έπιπλα μπάνιου της Archeda και προκαλούν τις αισθήσεις σας.

Τα ιταλικά προϊόντα της Arceda  αναβαθμίζουν ποιοτικά και αισθητικά τον χώρο σας, και οδηγούν το έπιπλο μπάνιου σε επίπεδα πέρα από κάθε συνηθισμένο, για ανθρώπους που θέλουν και ξέρουν να ξεχωρίζουν...

H arblu σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα από καμπίνες, ντουζιέρες χαμηλού προφίλ, έπιπλα μπάνιου, νιπτήρες, αξεσουάρ και θερμαντικά σώματα για το μπάνιο σας. 

Με ιδιαίτερο σχεδιασμό και ποιοτικές πρώτες ύλες κάθε δημιουργία της arblu, σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα που αναδεικνύουν το καλό γούστο  και "παντρεύουν" με απόλυτη επιτυχία το ρετρό με το μοντέρνο, την τεχνολογία με την αισθητική και το εντυπωσιακό με κάτι πραγματικά οικείο και φιλικό...

Με συνεχή πορεία 40 ετών στο χώρο σχεδιασμού & κατασκευής επίπλων μπάνιου, η Probagno αποτελεί συνώνυμο υψηλής ποιότητας και αισθητικής. 

Η υπερσύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής, το εξειδικευμένο σχεδιαστικό και δημιουργικό τμήμα αλλά και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, καθιστούν την εταιρεία πρωτοπόρο στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά.